Trouwambtenaar

Soms ben je liever verliefd en soms ben je liever getrouwd. Ik ben een actrice die zich op het trouwpad begeeft. Niet dat ik zelf trouwplannen heb maar ik ben buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, trouwambtenaar, BABS. 

Er is niets mooiers dan getuige te zijn van liefde, Een onderdeel te mogen zijn en te verzorgen op de mooiste dag in het leven van geliefden. 

Jullie mooiste dag 

De spotlights zijn op jullie gericht. Jullie spelen de hoofdrol. Alle aandacht is voor jullie. Dat begint niet op de grote dag zelf maar al weken daarvoor. Ik wil weten hoe jullie je grote dag willen beleven en ben benieuwd naar jullie verhaal, jullie liefde. 

In het voorgesprek, bij voorkeur in jullie eigen vertrouwde omgeving thuis, een paar weken voorafgaand aan jullie trouwdag, bespreken we dit alles en vanuit mijn ervaring kan ik ideeën aanreiken. Mijn doel is jullie huwelijk te bezegelen op een manier die bij jullie past, jullie liefde is uniek en dus is de ceremonie dat ook. Van mij geen standaardverhaal over liefde in het algemeen, over de lokatie en een heel kort stukje over jullie. Zoals gezegd, jullie liefde speelt de hoofdrol. 


Wedding Vows

Als jullie zelf je trouwgeloftes willen schrijven en je weet even niet hoe je dat aan kunt pakken, dan kan ik je helpen om er iets heel bijzonders en persoonlijks van te maken. 

Ik ben bovendien altijd bereikbaar voor vragen, ideeën en opmerkingen. Samen zorgen we ervoor dat jullie de mooiste ceremonie krijgen, intiem en op maat gemaakt, waarin ruimte is voor gevoelens, interactie met jullie en jullie gasten en niet te vergeten ruimte om te lachen. Graag ontmoet ik jullie.